Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Curry van garnalen en komkommer recept
Curry van garnalen en komkommer recept

Curry van garnalen en komkommer


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de garnalen ontdooien. Maak de komkommer schoon, halveer hem in de lengte en verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd de komkommer in plakjes. Snijd de Spaanse peper overlangs doormidden, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes. Maak de sugarsnaps schoon en halveer ze. Breng de room met de kokosmelk in een pan aan de kook en roer de currypasta erdoor tot deze is opgelost. Pel de garnalen. Snijd ze op de rug open en verwijder het darmkanaal. Schep de gamba's, komkommer, Spaanse peper, sugarsnaps, ma´s en suiker door het roommengsel. Laat de curry 5 minuten koken tot de garnalen gaar zijn. Roer de bieslook erdoor.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit curry van garnalen en komkommer recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Curry van garnalen en komkommer heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Verrukkelijk recept! Iedereen voor wie ik het maak vind het HEERLIJK!
    Debby gaf dit recept op 12 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven