Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Colombiaanse visschotel recept
Colombiaanse visschotel recept

Colombiaanse visschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Pel het knoflookteentje en pers hem uit. Strooi wat peper en zout over de scholfilets en wentel ze door de bloem. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de uien en knoflook glazig. Schuif de uien naar de rand van de pan, giet de olie in het midden en laat deze warm worden. Leg de visfilets in de pan en bak deze licht geel en gaar. Schep de rijst in een schaal, leg de scholfilets erop en schik de uien er rondom heen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit colombiaanse visschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven