Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese viswok met snijbonen en tauge recept
Chinese viswok met snijbonen en tauge recept

Chinese viswok met snijbonen en tauge


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Afgieten, met koud water afspoelen en laten afkoelen. Snijd de visfilet in mooie blokjes (2 cm x 2 cm). Verhit een grote wok, voeg een scheutje olie toe en wok hierin de visblokjes voorzichtig in ca. 3 minuten gaar. Haal ze uit de wok en houd ze warm. Zet de wok terug op het vuur, voeg de snijbonen toe en wok ze 3 minuten. Voeg de woksaus en de rijst toe. Warm goed door. Schep voorzichtig de gare visblokjes en de taugé door de rijst. Verdeel de viswok over 4 borden en bestrooi met de peterselie.

Serveersuggesties

Serveertip: Lekker met knapperige (Conimex) kroepoek cassave. Variatietip: Vervang de visfilet door grote gepelde garnalen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese viswok met snijbonen en tauge recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven