Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brandade met schelvis, garnalen en bloemkool recept
Brandade met schelvis, garnalen en bloemkool recept

Brandade met schelvis, garnalen en bloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze gaar in gezouten water. Kruid intussen de vis met peper en zout en giet er wat olijfolie overheen. Leg de filets in een ovenschaal en gaar ze in een oven op 140C. Kook de eieren zacht. Giet de aardappelen af en doe ze terug in de kookpan om te drogen. Prak ze en doe er de gepelde zachtgekookte eieren bij. Dan mag ook de vis erbij en de gesnipperde bieslook. Werk de brandade af met de zure room, de garnalen, citroensap en peper. Als alles goed gemengd is, mag er nog een scheutje olijfolie doorheen. Schep de brandade in borden en strooi er zeer fijn gesneden rauwe bloemkoolroosjes overheen. Werk de borden af met het gedroogde spek en enkele stengels bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brandade met schelvis, garnalen en bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven