Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bouillabaisse recept
Bouillabaisse recept

Bouillabaisse


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in de pan en bak de in stukken gesneden vis aan alle kanten kort aan. Pers de knoflook erboven uit en voeg de gesnipperde ui toe en laat even meefruiten. Voeg het zout, Spaanse peper, selderij, wortel, prei en tomaten toe. Schenk zoveel water erbij dat alles onder water staat en breng aan de kook. Doe het deksel op de pan en laat alles 1 5 minuten zachtjes koken. Voeg de garnalen, mosselen en de basilicum toe. Laat de inhoud nog 5 minuten zachtjes doorkoken. De soep op smaak brengen en serveren in diepe, voorverwarmde borden met het stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bouillabaisse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven