Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blinde vinken met vis recept
Blinde vinken met vis recept

Blinde vinken met vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg op elke plak vlees een visfiletje. Kruiden met peper, zout, fijngehakte peterselie en fijngehakte ui. Rol het vlees op en maak vast met prikkertjes. Smelt de vetstof in de pan. Voeg de overgebleven uitjes toe, bestrooi met bloem en fruit lichtjes aan. Leg de vleesrolletjes in de pan, overgiet met wijn en leng aan met water tot de blinde vinken onderstaan. Dek de pan af en laat een uurtje zacht stoven. Leg de blinde vinken op een warme schotel zodra ze gaar zijn. Voeg de tomaten en de champignons aan het braadvocht toe en laat nog even inkoken. De saus binden en samen met de blinde vinken serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit blinde vinken met vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven