Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bami met limoen en gerookte makreel recept
Bami met limoen en gerookte makreel recept

Bami met limoen en gerookte makreel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens de aanwijzingen op het pak. Maak de makreel schoon en controleer of er geen grote graten in zitten.
Breek dan de makreel in kleine stukjes. Limoenschil raspen en de limoen uitpersen.
Eventueel pepertjes uit het bamipakket in de lengte doorsnijden en de zaadjes verwijderen. En deze dan in zeer smalle ringetjes snijden.
Doe de olie in een wok of grote koekenpan en verhit de olie. Bak hierin in 5 minuten de groenten, mie, makreel en de helft van de limoensap eventueel aan vullen met sambal. Goed doorwarmen de bami op de borden scheppen en bestrooien met de rest van de limoenrasp.

Serveersuggesties

Men kan ook forel nemen, als het eigenlijk maar een vette vis is. Ook kun je de bami aanvullen met Hollandse garnalen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bami met limoen en gerookte makreel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven