Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Balkan garnalen recept
Balkan garnalen recept

Balkan garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een grote koekepan de olie en bak de garnalen al omscheppend in ca. 5 minuten.
Bak de knoflook 1 minuut mee.
Schenk de cognac in de pan en laat het even bruisen. Voeg de wijn met de tomatenpuree toe.
Schep hier door de broodkruimels erdoor en stoof de garnalen op een laag vuurtje nog 3/ 5 minuten door.
Bestrooi de garnalen later met de fijn gehakte peterselie.
Lekker bij stokbrood.
(zie mijn recept knoflookbroodjes).

Serveersuggesties

Men kan door de tomatenpuree een flinke scheut slagroom toevoegen. Alles zal dan wat romige worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit balkan garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven