Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aurora kabeljauw recept
Aurora kabeljauw recept

Aurora kabeljauw


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de visfilets in een grote steelpan. Doe er de wijn, sjalot(gesneden) en peper en zout bij.
Pocheer 5 minuten op een laag vuur. Leg de vis voorzichtig met een vismes in een vuurvaste schotel.
Doe de ansjovis, tomatenpuree en de garnalen bij het vocht in de pan en kook tot het volume is gehalveerd. Roer er room bij en verwarm tot een dik mengsel onstaat. Giet dit rond de vis.
Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 160 graden celsius, en laat dit 20 minuten bakken.

Serveersuggesties

Opdienen met gestoomde of gestoofde groenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aurora kabeljauw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven