Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aumoniere de Saumon aux Moules recept
Aumoniere de Saumon aux Moules recept

Aumoniere de Saumon aux Moules


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een stevige bechamelsaus en breng dit op smaak met wat krachtige visfumet waarin een hand vol mosselen juist gaar is gekookt (vooral niet te hard). Meng de mosselen met de bechamelsaus en laat een kwartiertje staan. Snijd ondertussen van een mooi stuk zalm zeer dunne plakken. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Leg vervolgens steeds twee dunne plakken zalm kruislings over elkaar. Leg er enkele mosselen in bechamelsaus in een hoopje op. Vouw de zalm dicht over de mosselen, keer het pakketje om en zet de pakketjes in de ovenschaal. Giet een scheutje water in de schaal om te voorkomen dat de zalm gaat bakken en zet de schaal in een middelmatig hete oven waarin de pakketjes in een minuut of tien kunnen garen. Serveer met aardappelpuree of mooie nieuwe aardappeltjes die na garen alleen met wat boter zijn opgeschud. Broccoli of een mengsel van doperwtjes met worteltjes past hier prima bij. *(Een aumônière is een tasje zoals een heuptasje)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aumoniere de saumon aux moules recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Aumoniere de Saumon aux Moules heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

 • Makkelijk gemaakt en heel lekker, bedankt voor het recept. 18/11/2014
  Fragaria gaf dit recept op 18 november 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven