Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Atjar vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


De uien, knoflook, djahe, rode pepers en kemirie fijn maken.
Fruit dit daarna in een wadjang met wat olie. Doe dan wat water erbij en laat dit goed koken. Voeg de groene rawit en zout naar smaak erbij.
Voeg als laatste de vis toe.
De vis even laten intrekken met een beetje water, asem, knoflook en zout.
Dan het water goed weghalen en de vis bakken in olie.

Serveersuggesties

Serveer met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Atjar vis heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ja, ik heb Atjar vis gemaakt, maar dat ging stuk. Ik weet het niet wat ik heb verkeerd heb gedaan.
    Bezoeker gaf dit recept op 14 september 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven