Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Atjar met makreel recept
Atjar met makreel recept

Atjar met makreel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Dep de vis droog, snijd ze in stukken en wrijf ze in met wat zout. Bereiden: Verhit de olie en bak de vis goudbruin. Haal ze uit de pan en leg ze op keukenpapier. Meng de ingrediŽnten voor de kruidenpasta en wrijf alles fijn. Verhit een wok met wat olie. Fruit de boemboe onder voortdurend omscheppen 5 minuten. Voeg de azijn toe en een scheutje water en schep alles goed om. Voeg de stukken vis toe en laat deze in circa 5 minuten gaarstoven. Haal de vis uit de pan en giet de azijnsaus met de kruidenpasta eroverheen.

Serveersuggesties

Lekker met rijst en kroepoek.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit atjar met makreel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven