Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Antiliaanse gestoofde vis (Piska stoba) recept
Antiliaanse gestoofde vis (Piska stoba) recept

Antiliaanse gestoofde vis (Piska stoba)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boter verhitten en hierin ui, knoflook, pepertje en tomaat ongeveer 2 minuten fruiten. Dan wat water erbij (doe eerst maar 1/2 kopje en indien nodig de rest) en saffraan en zout naar smaak. Laat ongeveer 20 minuten pruttelen. Dan gaan de vis en de aardappelblokjes erbij en laat het geheel 10 a 15 minuten smoren. De vis moet niet al te zacht worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit antiliaanse gestoofde vis (piska stoba) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven