Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vijfpot recept
Vijfpot recept

Vijfpot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de uien en snijd in dunne ringen. Bedek hiermee de bodem van een ovenschaal. Daarop het gehakt, eventueel even rul gebakken en overtollig vet afgegoten. Hierover de crèmesoep onverdund, daarover weer de uitgelekte doperwtjes en als laatste de aardappelblokjes.
Elke laag kruiden met peper en zout en evt. paprikapoeder, of naar eigen smaak.
In voorverwarmde oven 180 graden, ongeveer 50 minuten tot de aardappeltjes bruin zijn.

Serveersuggesties

Lekker met een frisse sla.

Allergenen Informatie

Voor dit vijfpot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven