Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoutstengels/kaasstengels recept
Zoutstengels/kaasstengels recept

Zoutstengels/kaasstengels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kaasstengels: Laat het bladerdeeg ondooien. Je haalt ongeveer 5 strookjes uit in blaadje bladerdeeg. Je strooit er geraspte kaas over en doe er als laatst nog een geklutst ei overheen in de oven. Zoutstengels: Laat het bladerdeeg ondooien. Je haalt ongeveer 5 strookjes uit in blaadje bladerdeeg. Je doet er een geklutst ei over,dan zout en peper er over en dan in de oven.

Serveersuggesties

Serveer dit met een lekker soepje, of als snack.

Allergenen Informatie

Voor dit zoutstengels/kaasstengels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven