Witlof quiche

Ingrediënten

+ -
print

Als smaakversteviger:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Kook de , niet te gaar, in hele stronken.
  2. Laten uitlekken.
  3. In de lengte partjes delen (halve of 1/3).
  4. ontdooien en cuiche boden van maken en knoflook blancheren, iets meegaren toevoegen.
  5. Mousse maken van , creme fraiche, azijn, , , , en witte .
  6. Goed mixen.
  7. De witlofpartjes spreiden.
  8. Mengsel van ui, en knoflook erover heen doen.
  9. Geraspte erover, erover of de blauwaderkaas in stukjes versnipperen en verspreiden.
  10. Mengsel er over uitgieten en verspreiden. 45 minuten in de oven op 180 graden C.
  11. De laatste 5 minuten even onder de grill.
25
25
25

Variaties op Witlof quiche

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Witlof quiche
VariatieAantalGang
Witlof quiche1Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • bladerdeeg, kaas, strooikaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • balsamico azijn en kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons, mosterd, balsamico azijn, suiker, wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
450 kcal
22%1800 kcal
Vetten
25 g.
35%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
42 g.
16%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witlof quiche