Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vegetarische Vietnamese Groentenkerrie recept
Vegetarische Vietnamese Groentenkerrie recept

Vegetarische Vietnamese Groentenkerrie


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Fruit ui, knoflook, pepertjes, djahe, laos en sereh in wat olie. Doe de wortels, limoenrasp en sperziebonen erbij en fruit ze 2 minuten mee. Voeg soyasaus, nuoc mam en rijstazijn toe en hierna de gemalen peper , suiker en koenjit. Roer er laatste de bamboescheuten en de spinazie en de santen doorheen. Laat het geheel zachtjes stoven tot de groenten beetgaar zijn en de saus licht gebonden is. Garneer met korianderbland en verse muntblaadjes en geef de nuoc cham gung er apart op een schaaltje bij. Serveer gloeiend heet bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vegetarische vietnamese groentenkerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Vegetarische Vietnamese Groentenkerrie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Saus smaakte geweldig. Ook zonder laos en noac cham cung.
    Annelies gaf dit recept op 7 april 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven