

Vegetarische spread
Ingrediënten
- 1 blikje tartex bio-pastete naturel (te koop in de natuurvoedingswinkels)
- 2 eieren, middelgroot
- 7 eetlepels gistvlokken (afgestreken), geen gistpoeder noch gistpasta
- 1 theelepel zeezout
- 1 scheutje smaakversterker
- 1 klein teentje uitgeknepen en gehakte knoflook
- 1 theelepel sambal-oelek
- 2 eetlepels paneermeel
- 4 eetlepels boekweitmeel (natuurvoedingswinkel)
- 2 versnipperde plakjes rookkaas
- 1 theelepel mosterd
- 100 milliliter melk
- 1 theelepel kerrie
- 1 snufje gemalen muskaatnoot
- 1 theelepel leverworstkruiden
Bereidingswijze
Serveersuggesties
De spread kan worden verrijkt door het toevoegen van een fijn versnipperd sjalotje gebakken met een paar versnipperde cantharellen. Deze spread is echt bijzonder en heel lekker op brood of een volkorencracker.
Meer Recepten
- Vegetarische pilaf2 porties
15 minuten
Lekkerbek10 - Vegetarische hamburger Hawai4 porties
5 minuten
Djinta - Vegetarische hachee4 porties
30 minuten
Lekkerbek10
Allergenen Informatie
Voor dit vegetarische spread recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Vegetarisch
- Vegetarische spread