Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vega-schijf


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het brood in kleine brokjes. Hak of knijp de knoflook fijn. Doe alle ingredienten in een mengkom en roer goed door elkaar. Zet het mengsel minstens een uur in de koelkast. Draai er ballen van met iets vochtige handen. Druk de ballen plat tot schijven. Verhit ruim (room)boter in een koekenpan, zet het "vuur" laag en bak de schijven voorzichtig aan beide zijden tot ze goudbruin zijn.

Serveersuggesties

Warm lekker bij de maaltijd. Warm en ook koud heerlijk op (volkoren)brood met mosterd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vega-schijf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven