Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tahu (in plaats van vlees) recept
Tahu (in plaats van vlees) recept

Tahu (in plaats van vlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De tahu, garnalen, knoflook, het zout en de peper eerst met elkaar vermengen. Hierna maakt u er balletjes van en bakt u ze in olie gaar. Het sausje: De fijngesneden uien en knoflook worden in wat olie gefruit waarna de bouillon of het water worden toegevoegd. Het geheel wordt gebonden met de maizena. Hierna brengt u alles op smaak met wat zout, peper en ketjap. Giet het sausje over de tahuballetjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tahu (in plaats van vlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven