Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tahoe omelet met taugé en ketjapsaus recept
Tahoe omelet met taugé en ketjapsaus recept

Tahoe omelet met taugé en ketjapsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de tahoe in kleine blokjes. Klop de eieren los met wat water zout & peper. Overgiet de taugé met het kokende water en laat de groente in een vergiet uitlekken. Klop de ingrediënten voor het sausje samen met het water los. Verhit de olie en bak de tahoe rondom goudbruin. Schenk de eieren in de pan en laat de eieren stollen. Verdeel de taugé over de omelet en serveer het ketjapsausje hierover. Slaat de omelet dicht en serveer met rijst. I.p.v. 1/2 blok tahoe kan ook voor stukjes pikante tahoe gekozen worden, tegenwoordig bijna bij alle supermarkten verkrijgbaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tahoe omelet met taugé en ketjapsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven