Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziecurry in pitabroodje recept
Spinaziecurry in pitabroodje recept

Spinaziecurry in pitabroodje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op de temperatuur die staat aangegeven op de verpakking van de pita's.
Snij de uien in kwart ringen.
Verhit olie in een braadpan of hapjespan en bak hierin de uien aan.
Snij ondertussen de tomaten in blokjes of de cherrytomaatjes doormidden.
Bak de pitabroodjes af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de knoflook en kerrie toe aan de uien en roerbak.
Voeg de spinazie a la creme toe en roer regelmatig door, totdat het goed ontdooid is. Voeg vervolgens de tomaten(blokjes) toe en verwarm het geheel.
Als het geheel erg dun is, voeg dan wat bindmiddel (bijv. allesbinder) toe.
Snij de broodjes zover in dat je ze kunt vullen en schep de spinaziecurry erin.

Serveersuggesties

Ik vind het lekker als de tomatenstukjes nog een beetje stevig zijn. Als je dat niet lekker vindt, kun je de tomatenstukjes vroeger toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinaziecurry in pitabroodje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven