Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinaziebol recept
Spinaziebol recept

Spinaziebol


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Doe de spinazie in een zeef en druk het vocht eruit.
Voeg kaas +paneermeel, nootmuskaat+peper en zout toe.
Kook de eieren hard en pel ze.
Verwarm de oven tot 200 graden
Bekleed bakplaat met bakpapier en leg er 4 bladerdeeg plakjes op.
Leg daar een ei en spinazie op en rol de andere 4 bladerdeeg plakjes
uit en vouw deze over de vulling.
De randen goed aandrukken. Bak in 10 tot 30 min. tot een mooie bruine bol.

Allergenen Informatie

Voor dit spinaziebol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven