Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie met een korstje recept
Spinazie met een korstje recept

Spinazie met een korstje


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat 8 velletjes bladerdeeg ontdooien.
Vet 4 ovenvaste kommen in met boter.
Bekleed elke kom met 2 velletjes bladerdeeg.
Prik gaatjes in de bodem en bestrooi met paneermeel.
Bak de bladerdeegbakjes ca. 10 minuten in een voorverwarmde oven (225 graden C). Maak in de tussentijd de vulling:
Ontdooi 2 pakken diepvries spinazie a la creme in een ruime schaal in de magnetron.
Kook ondertussen 4 eieren hard (ca. 10 minuten) en pel deze. Prak de eieren fijn op een diep bord.
Roer de geprakte eieren, de geraspte kaas en zout en peper naar smaak door de spinazie.
Schep de vulling in de bladerdeeg bakjes en bak nog ca. 15 minuten op 225 graden C.
Serveer de kommen op een bord.

Serveersuggesties

Kleinere porties in kleinere vormpjes zijn ook een prima voorgerecht of onderdeel in een buffet o.i.d.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie met een korstje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven