Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spaghetti met bloemkool recept
Spaghetti met bloemkool recept

Spaghetti met bloemkool


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de in kleine blokjes gesneden tofu in bijvoorbeeld ketchup en laat het een 0,5 uur intrekken. Rooster de pijnboompitjes goudbruin. Kook de spaghetti en bloemkool net niet gaar (ongeveer 6 minuten) in water en zout. Bak de tofu in de olijolie. Voeg bloemkool, rozijnen en spaghetti aan de tofu toe. Bak op hoog vuur tot de spaghetti beetgaar is ongeveer 4 minuten. Voeg wat kookvocht toe als het te droog wordt. Op smaak maken met peper en zout. Bestrooi het met de pijnboompitjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spaghetti met bloemkool recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Spaghetti met bloemkool heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • In het ingrediëntenlijstje staat dat er knoflook en tomatenpuree nodig zijn, deze komen in de bereidingswijze nergens terug. In het recept staat dan weer dat ik ketchup nodig heb om te marineren, dit ... Lees reactie
    Ludo gaf dit recept op 1 april 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven