Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Shii-takes met paksoi recept
Shii-takes met paksoi recept

Shii-takes met paksoi


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes schoonvegen en halveren. Paksoi in repen snijden en wassen. Maak de bosuitjes schoon en in stukjes snijden. In de wok de olie verhitten. De shii-takes ca. 2 min roerbakken. Voeg de paksoi toe en deze ca. 3 min. meebakken. De honing en sojasaus er bij schenken, nog 1 min, verwarmen. Bestrooien met bosuitjes en sesamzaad. Serveren met de mie. Tip: Lekker met cassave kroepoek.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit shii-takes met paksoi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven