Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salade van knolselderij recept
Salade van knolselderij recept

Salade van knolselderij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Selderijknol in dunne frietjes snijden. Gezouten water met azijn aan de kook brengen en pan van vuur nemen. Doe nu de dunne selderijfrietjes in het water en laat over de nacht staan zodat de selderij goed op smaak komt.
De ananas en mandarijn in kleine stukjes snijden. Nu maak je de saus. Meng mayonaise, citroensap, zout, peper en het gemberpoeder. Proef en kruid eventueel na. Gooi het meest van het vocht weg waar de selderij in trekt, doe de saus door de selderij samen met ananas en mandarijn. Meng goed door en laat alle smaken goed intrekken.

Serveersuggesties

Fruit vers of uit blik.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade van knolselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven