Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roerbak asperges recept
Roerbak asperges recept

Roerbak asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de asperges en snijd ze in stukjes van een centimeter.
Was de bosuitjes en snijd deze ook in stukjes van een centimeter.
Doe een beetje olie in de pan en wok eerst de asperges gedurende 10 minuten.
Voeg dan de bosui toe en wok nog 5 minuten.
Breng op smaak met zout en peper en voeg de roomboter toe.
Ondertussen heb je de saus gemaakt door de bereidingswijze te lezen op de verpakking.
Voeg de saus toe aan de asperges en bosui.

Serveersuggesties

Heerlijk met een gekookt eitje en gekookte aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roerbak asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven