Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met lentegroente recept
Risotto met lentegroente recept

Risotto met lentegroente


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie en een halve eetlepel boter in de pan en fruit hierin het sjalotje. Voeg de rijst toe en blijf roeren met een houten lepel tot de korrels glanzen. Giet de wijn erbij en roer voortdurend tot vrijwel alle wijn flink geabsorbeerd is. Voeg een flinke scheut bouillon toe en blijf rustig roeren terwijl het vocht wordt opgenomen door de rijst. Voeg steeds een volgende scheut bouillon toe als de vorige helemaal is opgenomen, net zolang tot de rijst gaar maar wel stevig is. Dit duurt ca. 20 minuten. Misschien heb je niet alle bouillon nodig. Schep na 15 minuten van de kooktijd de asperges, peultjes, sperziebonen en doperwtjes erdoor en laat alles goed doorwarmen. Roer de kaas en de rest van de boter door de risotto en dien op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met lentegroente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Risotto met lentegroente heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Superlekker, makkelijk. ik heb wel gekeken naar gaartijd die op de doos vermeld stond. Allemaal heel goed uitgelegd!
    Femke gaf dit recept op 19 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven