Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst met groentecurry in kokos-kerriesaus recept
Rijst met groentecurry in kokos-kerriesaus recept

Rijst met groentecurry in kokos-kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst gaar, snijd de ui in stukjes en de bloemkool in kleine stukjes. Snijd de champignons in grove stukken. Verwarm in een pan de olie en fruit hierin de ui tot hij glazig ziet. Schep de bloemkoolroosjes en de champignons erbij en bak ze nog 2 minuten op hoog vuur mee. Schenk de kokosmelk en de kerriepoeder bij de groente in de pan. Laat 15 minuten zachtjes doorkoken. Breng de curry op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijst met groentecurry in kokos-kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven