Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Raviolo a mano


Ingrediënten


Bereidingswijze


De puree: Kook de topinamboer en laat uitlekken. Kook de aardappelen, druk ze door een zeef. Meng ze met de topinambour en de taleggio kaas en verwarm dit au bain marie. Meng het eiwit erdoor en laat het 20 minuten uitstomen. De groenten: Maak in een blender een pesto van de dille en pijnboompitten met een scheutje olijfolie en voeg de geblancheerde groenten eraan toe. Snijd de selderij in blokjes en voeg er de gehakte olijven en een scheutje olijfolie aan toe. De hand: Rol het deeg dun uit, snijd er 4 handen uit en kook deze 2 minuten in kokend, gezouten water. Lepel wat puree op het bord. Leg de groenten met de pesto erop. Bestrooi deze met de fijngesneden selderij, leg de hand erover en serveer direct.

Allergenen Informatie

Voor dit raviolo a mano recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven