Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoenpizza recept
Pompoenpizza recept

Pompoenpizza


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed voor het deeg in een kom het meel met de gist, 1/2 theelepel zout en 225 mililiter lauwwarm water tot een soepel deeg. Voeg, als het deeg te droog is, nog een klein scheutje water toe en voeg als het deeg te nat is een klein beetje meel toe. Laat het deeg onder een vochtige theedoek 1 uur rijzen tot het volume is verdubbeld. Verwarm de oven voor op 225 graden C. Kook de blokjes pompoen 4 minuten in water. Giet af en laat uitlekken. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak uit, maak inkepingen in de rand met een vork en leg het deeg op de bakplaat. Bestrijk de bodem met de tomatensaus en verdeel er de paprika, pompoen en rozemarijn over. Strooi er de kaas over. Bak de pizza middenin de oven in ca 20 minuten gaar.

Allergenen Informatie

Voor dit pompoenpizza recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven