Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Penne met geroosterde tomaten, rucola en olijven recept
Penne met geroosterde tomaten, rucola en olijven recept

Penne met geroosterde tomaten, rucola en olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vewarm de oven voor op 200 graden C. Leg de tomaten met de snijvlakken naar boven in een ovenschaal. Besprenkel met 2 eetlepels olie en bestrooi met knoflook en een beetje zout. Rooster ca. 20 minuten in de oven en keer na 10 minuten. Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking beetgaar. Meng de rest van de olie met de azijn, de zongedroogde tomaten en de suiker. Breng op smaak met zout en peper. Schep door de warme pasta en meng er voorzichtig de rucola, de olijven en de tomaten inclusief bakvocht door. Strooi er de geraspte kaas over en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit penne met geroosterde tomaten, rucola en olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven