Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Markouda recept
Markouda recept

Markouda


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappels gaar koken met een beetje zout, afgieten en dan stampen. 1 voor 1 de eieren toevoegen en kruiden. Af laten koelen en dan kleine balletjes van maken. Beetje plat drukken. Olie goed voorverwarmen. Balletjes aan beide kanten bruin bakken (je hebt wel veel olie nodig. Pan elke keer beetje schoonmaken met een papiertje en dan nieuwe olie toevoegen).

Allergenen Informatie

Voor dit markouda recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven