Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Maiskletskoeken recept
Maiskletskoeken recept

Maiskletskoeken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sojameel, polenta en water met de garde goed vermengen. Zuiveringszout, zout ,gemalen koriander en komijnpoeder erdoor roeren. 200 gram mais en 1 eetlepel verse koriander er door roeren. Koekenpan met dikke bodem verhitten. Het beslag erin lepelen. Op middelhoog vuur 3.5 minuten goudbruin en krokant bakken, omdraaien en de andere kant bakken.

Allergenen Informatie

Voor dit maiskletskoeken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven