Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven
  • Vormpje

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
  2. Week het brood 5 minuten in het , knijp het uit en vermeng het met de tamari, de , en de .
  3. Prak het fijn met een vork en zet het apart.
  4. Versnipper de en de en bak de snippers samen met de sambal glazig in de olie.
  5. Roer de broodpap door de gebakken sjalot.

    Maak een droog mengsel van:
  6. , boekweitgrutten, , zout, , 6-, leverworstkruiden, en .
  7. Roer het droge mengsel door het natte mengsel en breek er een bij.
  8. Mix nu alles goed fijn en roer er dan de versnipperde rookkaas en de geraspte kaas doorheen.

    Vet het bakvormpje* in en doe er dan de pastete in.
  9. Zet het vormpje op een ovenrooster 1 richel onder het midden.
  10. Bak de pastete 30 minuten op onder- en bovenwarmte.
  11. Zet op de bodem van de oven een bakje met tegen uitdrogen.
  12. Laat de pastete 10 minuten afkoelen in de vorm en stort dan uit.

    *Bakblikje met anti-aanbaklaag en een inhoud van ca.350 milliliter (te koop bij o.a.
  13. de Ah filialen).
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in havermout en sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • goudse kaas en koffiemelk kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in goudse kaas
  • goudse kaas kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • koffiemelk kan sporen bevatten van lactose en Allergie in goudse kaas
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena, kruidenmix, mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in koffiemelk
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal oelek
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in goudse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
52 kcal
2%312 kcal
Vetten
2 g.
2%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%30 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kruidenpastete