Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kousenband en tauge met pindasaus recept
Kousenband en tauge met pindasaus recept

Kousenband en tauge met pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kousenband in stukken van ong. 5 cm. Kook de courgetteplakken 1 minuut en laat ze uitlekken. Kook de kousenband in ong. 6 min. beetgaar en laat uitlekken. Leg de courgette, kousenband en taugé op een schaal. Garneer met halve eieren. Verwarm de pindasaus en breng op smaak met sambal. Giet de pindasaus over de groente en de eieren. Vervang eventueel eieren door vlees en courgettes door komkommer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kousenband en tauge met pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven