Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflookspaghetti met rucola en noten recept
Knoflookspaghetti met rucola en noten recept

Knoflookspaghetti met rucola en noten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing koken. Walnoten hakken. Groenten met klein laagje water verwarmen op hoogste stand in de magnetron verwarmen. In de braadpan olie verwarmen en hierin de knoflook 2 min. zacht verhitten. knoflookolie door spaghetti scheppen. Dan de rucola en noten erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen. Spaghetti over 4 borden verdelen en de groente er op scheppen. Lekker met een pittig geraspte kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit knoflookspaghetti met rucola en noten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven