Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase tofucurry met kruidenrijst recept
Indiase tofucurry met kruidenrijst recept

Indiase tofucurry met kruidenrijst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijst volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Tofu in blokjes snijden. Chinese kool schoonmaken en in repen snijden. Champignons schoonvegen en in plakjes snijden. In wok of braadpan olie verhitten en tofu bakken. Kool en champignons toevoegen en 5 min. meebakken. Saus toevoegen en 5 min. meeverwarmen. Koriander fijnsnijden en door rijst roeren. Rijst met curry serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indiase tofucurry met kruidenrijst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven