Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groentefilosoof recept
Groentefilosoof recept

Groentefilosoof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de groeten in stukjes en met de boter laten smoren tot ze gaar zijn. Dat is ongeveer 15 minuutjes. Doe de gemoorde groenten in een vuurvaste ovenschotel. Doe de aardappelpuree hier bovenop. Strijk de aardappelpuree glad. Bedek de bovenkant met een dun laagje paneermeel en stukjes boter. Plaatst de schotel in een voorverwarmde oven van 230 a 260 graden C. met overwegend bovenwarmte. Als er een bruin korstje zit op de schotel is het goed. Dit duurt ongeveer 15 minuten. Serveertip: lekker met krieltjes of gebakken aardappeltjes en wat vlees.

Allergenen Informatie

Voor dit groentefilosoof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Groentefilosoof heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Lekker recept om mee te variŽren. Bijvoorbeeld met sperzieboontjes, 2 grote uien, een paar dikke tenen knoflook en/of rul gebakken gehakt. Ook lekker met een potje creme fraiche door de aardappelpuree... Lees reactie
    Corine gaf dit recept op 6 juli 2012 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven