Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gewokte groente recept
Gewokte groente recept

Gewokte groente


Ingrediënten


16

Bereidingswijze


Met wokken is het verstandig om alles van te voren klaar te hebben staan. Wanneer de producten eenmaal de pan in gaan, gaat het razendsnel. Snijd de chinese kool en de shii-take. Schil de gember en snijd deze heel fijn. Maak zelf de woksaus door de bouillon, wat sesamolie, sojasaus (2 theelepels), rijstazijn en maïzena te mengen. Fruit de knoflook en de gember in de wok en voeg daarna de shii-take toe. Als de shii-take geslonken is kan het vuur omhoog en de kool erbij en daarna de taugé. Als laatste voeg je de woksaus en de gesneden lente-ui toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gewokte groente recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven