Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde vleestomaten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd van de vleestomaten een deksel, bij de steelaanzet, af. Deksel wordt niet gebruikt in dit gerecht. Haal voorzichtig het vruchtvlees uit de tomaten. De uitgeholde tomaten doe je in een ingevette ovenschaal. Snijd de ui klein en bak in de olie in een koekenpan glazig, doe de in schijfjes gesneden champignons erbij, zout peper en de gehakte dille. Voeg als laatste het tomatenvruchtvlees toe en roer alles voorzichtig door elkaar. Doe het mengsel in de uitgeholde tomaten. Meng broodkruim en Parmezaanse kaas en verdeel bovenop de tomaten. Bak in de oven op 200 graden ongeveer 15 minuten.

Serveersuggesties

Lekker met pasta of rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde vleestomaten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven