Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde pasta schotel met eekhoorntjesbrood recept
Gegratineerde pasta schotel met eekhoorntjesbrood recept

Gegratineerde pasta schotel met eekhoorntjesbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week het eekhoorntjesbrood in 250 mililiter warm water. Kook de pasta 9 minuten in water met een snufje zout Maak de broccoli schoon en verdeel hem in roosjes. Gaar de roosjes 5 minuten in kokend water met wat zout. Laat de pasta en de broccoli uitlekken. Pel en snipper de ui. Maak de champignons schoon en halveer ze. Verhit een beetje boter en bak de ui en de champignons erin aan. Voeg het eekhoorntjesbrood met het vocht en de slagroom toe en breng het kort aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Maak de tijm schoon, ris de blaadjes eraf en roer ze door de paddestoelensaus. Rol de lasagnebladen slordig diagonaal op. Leg de bladen samen met de broccoli in een ingevette ovenschaal en giet de saus eroverheen. Bestrooi de schotel met de geraspte kaas en bak de pastaschotel ca. 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde pasta schotel met eekhoorntjesbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven