Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde groente met mozzarella recept
Gegratineerde groente met mozzarella recept

Gegratineerde groente met mozzarella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de broccoli schoon en snijd de roosjes eraf Kook ze 3 minuten in water met wat zout. Laat ze schrikken onder koud stromend water en uitlekken. Was de basilicum en ris de blaadjes eraf. Maak de tomaten, aubergine en oesterzwammen schoon. Halveer de aubergine en snijd hem in schijven. Bestrooi de aubergine met zout en laat hem 7.5 minuten staan tot het vocht er wat uittrekt. Dep de aubergine goed droog met keukenpapier. Bak de aubergine in 4 eetlepels hete olie portiegewijs aan elke zijde goudbuin. Breng op smaak met peper. Bak de oesterzwammen in 2 eetlepels olie. Voeg de tomaten toe en bak ze kort mee. Breng alles op smaak met basilicum, zout en peper. Snijd de mozzarella in plakjes en rasp de kaas. Vul een grote ingevette bakvorm met de groente. Verdeel de mozzarella en de belegen kaas eroverheen. Bak de groente 17.5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde groente met mozzarella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven