Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frisse komkomersalade recept
Frisse komkomersalade recept

Frisse komkomersalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de komkommer met een grove rasp.
Doe de komkommer in een schaal/kom.
Gooi alle vrij gekomen komkommerwater weg, is de komkommer erg vochtig/nat druk dan voorzichtig nog wat water uit de geraspte komkommer.
Pers of snij de knoflook fijn.
Doe de knoflook, bieslook, suiker en mayonaise in de schaal met komkommer
Meng alles goed door elkaar.
Voeg de zout er peper er op smaak aan toe.

Serveersuggesties

Knoflook kan soms een erg overheersende smaak hebben dit kan je tempen door bijvoorbeeld een beetje suiker toe te voegen. Zo kan je de smaak van knoflook wel behouden maar overheerst het niet. Hierdoor lusten kinderen dit gerecht ook graag. te serveren bij o.a. een BBQ of prakkie (aardappel maaltijd)

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit frisse komkomersalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven