Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eieren gevuld met mihoen recept
Eieren gevuld met mihoen recept

Eieren gevuld met mihoen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren in 7 minuten hard koken. Laten schrikken en pellen. Worteltjes schrappen en wassen. In hele smalle reepjes snijden. Sprietjes bieslook halveren. In een pan 2 deciliter water aan de kook brengen met wat zout. Hier in de mihoen en de worteltjes 2 minuten koken. Bieslook toevoegen In zeef onder koud water het mihoenmengsel afspoelen. In kom doen olie, azijn, suiker, dille, zout en peper. Tot een sausje roeren. Mihoenmengsel erdoor scheppen. In kommetje de mayonaise en de mangochutney door elkaar scheppen. Eieren in de lengte doorsnijden en de dooier er uit wippen. Boven kommetje 4 halve dooiers door de zeefwrijven. Sla wassen en drogen. Sla over de 4 bordjes verdelen. Mango-chutney-mengsel in de halve eieren scheppen. Tot slot de eieren nog opvullen met mihoenmengsel.
Op ieder bordje 3 halve eieren zetten en garneren met gezeefde dooier en kappertjes.

Serveersuggesties

Een vegetarisch voorgerechtje. Eieren koken kan al dag van te voren. Het hele gerecht kan 2 uur van te voren worden gemaakt. Lekker als voorgerechtje met de feestdagen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eieren gevuld met mihoen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven