Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ei met Franse kaas en asperges recept
Ei met Franse kaas en asperges recept

Ei met Franse kaas en asperges


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 80 graden C. Schil de verse asperges en kook ze gaar in water (bij potje alleen laten uitlekken in een vergiet). Knip de peterselie fijn. Llop de eieren met peterselie. Naar believen op smaak maken met zout en peper. Bak in een koekenpan de eieren tot goudgele dunne omeletjes. Leg de gebakken omeletjes op een bord, leg 3 asperges erop en verkruimel er ongeveer 20 gram Roquefort overheen. Oprollen en steek er een prikker in om het opgerold te houden. Leg ze 10 minuten in de oven op de kaas lekker te laten smelten.

Serveersuggesties

Lekker met een chablis, als vegetarische lunch, of als borrelhapje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ei met franse kaas en asperges recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven