Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Curry-eieren recept
Curry-eieren recept

Curry-eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren in 10 minuten hard. Kook de rijst 10 minuten in een pan water. Kook de sperzieboontjes in een pan water in 10 minuten beetgaar. Pel en snipper de ui. Verhit de olijfolie in de wok en fruit de ui 2 minuten en schep de wokmix kip-curry en crème fraiche erdoor. Halveer de gepelde eieren en schep ze door de curry. Verdeel de rijst en sperzieboontjes over 4 borden en schep de curry-eieren erop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit curry-eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven