Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolami recept
Chocolami recept

Chocolami


Ingrediënten


Bereidingswijze


U kunt de opgerolde chocoladerol 2 3 dagen van tevoren bereiden. Bewaar hem in vershoudfolie in de koelkast.

Hak 125 gram chocolade in kleine stukjes en doe deze in een steelpan. Hang de steelpan in een iets grotere pan met bijna kokend water en laat de chocolade smelten ( au bain-marie). Haal het steelpannetje met chocolade uit het water en voeg de koude boter toe. Roer totdat de boter is opgelost. Hak de noten van de elitehaver grof en voeg dit samen met de rozijnen toe aan het chocolademengsel. Verkruimel de 5 biscuitjes grof en voeg toe. Meng alles goed en zet 1 uur in de koelkast. Haal het uit de koelkast en schep het in de lengte op een stuk vershoudfolie, sluit goed af en rol er voorzichtig een rol van 5 cm dik van. Leg wederom 3 uur in de koelkast. Haal de rol vlak voor het serveren door 3 el poedersuiker en snijd hem in dunne plakjes.

Allergenen Informatie

Voor dit chocolami recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chocolami heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Erg lekker maar beetje vies Xxx smikkelbeer06
    Sharon gaf dit recept op 12 juni 2017 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven