Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Champignongoulash


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de schoongemaakte paprika in smalle reepjes.
Snipper de sjalot.
Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes
Verhit de olie in een koekenpan.
Bak de paprika, de sjalot en de champignons omscheppend circa 5 minuten tot de paddestoelen beginnen te kleuren.
Bestrooi met het paprikapoeder en wat zout en peper en roer er de tomatenketchup en de koksroom door.
Proef of er nog zout en of peper bij moet en laat op laag vuur nog een paar minuten doorwarmen.

Serveersuggesties

Eet er rijst, pasta, aardappelpuree of brood bij.

Allergenen Informatie

Voor dit champignongoulash recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Champignongoulash heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Mag ik vragen wat je hier bij eet? En is dit niet wat weinig voor 4 personen? Het lijkt me wel erg lekker!
    Jannie gaf dit recept op 23 februari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven